Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Retete cu Specific   Rusia   Acroshka
Acroshka - Retete cu Specific Rusia


Timp de preparare: 24 ore (complexitate ridicata) Ingrediente: Ingrediente pentru supa: 1,5 l braga 300 gr. carne fiarta ( pui,vita) 3 castraveti proaspeti 4~5 cartofi fierti 1 morcov 5 oua fierte tari 1 legatura ceapa verde 200 gr. smantana ~ 1 lingurita sare, ½ lingurita mustar 2~ 3 ridichi optional 1 lingura de marar si patrunjel maruntit la o potie Ingrediente pentru braga : 1 paine neagra ~ 1 kg . painea se face pesmet ( crutoane ) putin arse 15~20 gr. drojdie proaspata ( brichet ) 500 gr. zahar Mod de preparare:Acroshka este o supa rece din bucataria traditionala rusa, in unele localitati din Rusia o mai numesc si braga . Braga se foloseste in medicina alternativa ca antipiretic ( scade febra ), la raceala ,are efect deuretic si tonifica organismul. Mod de preparare braga : Se taie painea in cuburi si se face crutoane la cuptor ,sa fie de culoare maroniu inchis. Se fieb 10 litri apa, se ia de pe foc si se oparesc crutoanele se adauga zaharul siamesteca pina la topirea lui. Se acopera braga cu un capac , se lasa pina devine calduta si se adauga drojdia didolvata preventiv in putina braga calduta, se acopera cu capac. Se invelesre cu o patura si se tine la cald sau la soare. Braga se tine aproxemativ 12 ore la cald , pana apar bule gazoase . Se strecoara printr-un tifon si se toarna in sticle se inchid ermetic ,se pune la frigider si se se serveste rece , a doua zi este mai gustos. Cum se ia proba : sa piste de limba ca orice bautura carbogazoasa,atentie nu o lasati prea mult timp sa dospeasca pentru-ca i-si pierde calitatile gazoase. Mod de preparare acroshka : Se taie toate legumele si ouale fierte tari , cubulete , zarzavatul se taie marunt. Carnea fiarta se taie pai sau cum e mai comod depinde de structura ei. Intr-o cratita se pun legumele , carnea , zarzavatul si smantana. In cratita cu produsele taiate se toarna 1,5 litri de braga si se pune sare dupa gust. Se serveste rece si se orneaza cu ou fiert, ridiche si marar. Pofta buna !!! by naskwik
Acroshka (Retete cu Specific)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Acroshka

 
Acroshka
Rating 3
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Salata floarea soarelui
Salata floarea soarelui - Retete cu Specific Rusia
 
Vinete umplute cu fars
Vinete umplute cu fars - Retete cu Specific Rusia
 
Cadillac Roz
Cadillac Roz - Retete cu Specific Rusia
 
Salata ruseasca - Shuba
Salata ruseasca - Shuba - Retete cu Specific Rusia
 
Cartofi umpluti
Cartofi umpluti - Retete cu Specific Rusia
 
STIRI SI EVENIMENTE
Filarmonica “George Enescu”. Deschiderea stagiunii 2017-2018
Filarmonica “George Enescu “ anunță joi, 5 octombrie ora...
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
Terapie în trei, la Teatrul Rosu
Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de&h...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017