Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aluaturi si Foietaje   ALUAT FRANTUZESC
ALUAT FRANTUZESC - Aluaturi si Foietaje


Mai multe detalii despre:
Timp de preparare: 60 min (complexitate redusa) Ingrediente: 240 mi lapte batut 160 gr zahar ars 2 oua 3 cesti faina Umplutura: 1 kg branza dulce (ricotta sau alta branza dulce si moale) 2-3 stamine de sofran, dizolva te in apa calduta 1 ou 3 linguri zahar tos 1 galbenus (pentru uns) scortisoara Mod de preparare: 1. Se pune in vasul mixerului (sau in blender) laptele batut si zaharul si se mixeaza 3 minute, cu viteza medie. Se adauga cate putin ouale si faina pana se obtine un aluat foarte moale. Se ung cu unt cateva forme de tarta (4 cm inaltime) si se captusesc cu aluatul. 1, Se pune in forme umplutura de branza dulce. Se unge cu galbenus. Se unge cu galbenus, se presara putina scortisoara si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius 30 minute. Dupa ce tartele s-au racit, se scot din forme. Se servesc reci.
ALUAT FRANTUZESC (Aluaturi si Foietaje)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

ALUAT FRANTUZESC

 
ALUAT FRANTUZESC
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Baclava de Anul Nou
Baclava de Anul Nou - Aluaturi si Foietaje
 
Saratele cu chimen
Saratele cu chimen - Aluaturi si Foietaje
 
Aluat de tarte
Aluat de tarte - Aluaturi si Foietaje
 
Aluat pentru cornulete
Aluat pentru cornulete - Aluaturi si Foietaje
 
Aluat de tarte cu vanilie
Aluat de tarte cu vanilie - Aluaturi si Foietaje
 
STIRI SI EVENIMENTE
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten

 

Carti noi



Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2016