Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu legume   Anghinare cu linte si fasole Lima
Anghinare cu linte si fasole Lima - Aperitive cu legume


Timp de preparare: 50 MIN (complexitate redusa) Ingrediente: 4 anghinare mari 3 linguri suc proaspat de lamaie 1 lingura ulei de masline 1 ceapa mica, tocata marunt 3 catei de usturoi, tocati 1 morcov mare, taiat cubulete 3/4 cana linte, curatata si spalata 1 1/2 cana suc de morcovi 3/4 lingurita sare 1/2 lingurita cimbru uscat 1 pachet (285 g) fasole Lima congelata 85 gr branza feta Mod de preparare: Pentru curatatul anghinarel: Se scot frunzele exterioare tari. Se taie capatul tare al cozii; cu un cutit. se curata coaja tare de pe restul cozii. Se taie partea de sus a anghinarei la circa 2,5 cm de baza SI se arunca. Anghinarea se taie in doua pe lungime, apoi se scot si se arunca varfurile. Se taie anghinarea din nou in doua. Se asaza anghinarele curatate intr-un castron cu apa calda cat sa le acopere. Se adauga 1 lingura de suc de lamaie; se Iasa deoparte intr-o cratlta se incalzeste uleiul la foc potrivIt. Se adauga ceapa si usturoiul; se calesc, amestecand des, 5 minute sau pana cand se rumeneste ceapa. Se adauga morcovul si se caleste 4 minute. Se scot anghlnarele din apa si se pun in cratita. Se adauga lintea, restul de 2 linguri de suc de lamaie, sucul de morcovi, sarea, cimbrul si 1 cana cu apa; se pun la fiert. Cand fierb, se face focul mic; se acopera si se fierb 25 de minute. Se adauga fasolea Lima si se fierb 10 minute sau pana cand anghinarele, fasolea Llma si lintea sunt fragede. Se servesc cu branza feta presarata deasupra
Anghinare cu linte si fasole Lima (Aperitive cu legume)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Anghinare cu linte si fasole Lima

 
Anghinare cu linte si fasole Lima
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Prajitura cu dovleac si cu morcovi
Prajitura cu dovleac si cu morcovi - Aperitive cu legume
 
Galuste de cartofi cu sos de iaurt
Galuste de cartofi cu sos de iaurt - Aperitive cu legume
 
Cartofi gratinati
Cartofi gratinati - Aperitive cu legume
 
CIUPERCI LA CUPTOR
CIUPERCI LA CUPTOR - Aperitive cu legume
 
Vinete pane cu tatiki
Vinete pane cu tatiki - Aperitive cu legume
 
STIRI SI EVENIMENTE
Filarmonica “George Enescu”. Deschiderea stagiunii 2017-2018
Filarmonica “George Enescu “ anunță joi, 5 octombrie ora...
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
Terapie în trei, la Teatrul Rosu
Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de&h...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017