Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu brinza   Anghinare umpluta cu sos de iaurt si menta
Anghinare umpluta cu sos de iaurt si menta - Aperitive cu brinza


Timp de preparare: 60 min (complexitate medie) Ingrediente: 6 portii: 6 capatani de anghinare prospete/la conserva/congelate 4 linguri orez 1 1/2 linguri menta, tocata marunt 3 cepe de primavara, tocate marunt 1 ceapa obisnuita de marime medie, rasa fin 1 lingura vin alb 7 linguri iaurt (scurs) 1 ou mare zeama de la o lamaie mare 1 ceasca ulei de masline sare piper veerde, proaspat macinat Mod de preparare: 1. Se incinge uleiul de masline intr-o cratita mica si se caleste ceapa de primavara 2-3 minute. Se pune orezul, se amesteca si se adauga vinul si trei linguri de apa. Se pune capacul si se fierbe inabusit 7 minute. Se pune jumatate din menta, se amesteca, apoi se stinge focul lasand cratita pe ochiul aragazului sa mai fiarba inabusit un timp. 2. Se cojeste anghinarea pana la frunzele foarte fragede. Cu un cutit cu varful ascutit se inlatura frunzulitele mov si perii din miezul anghinarei spre a se forma o cavitate. Se pune anghinarea intr-un castron cu apa in care s-au adaugat inainte zeama de lamaie si o lingura de sare. 3. Se scoate fiecare anghinare din castron si se freaca peste tot cu o lamaie taiata in doua, apoi cavitatea se umple cu orezul fiert. 4. Se incinge 1/2 ceasca ulei de masline intr-o cratita si se caieste ceapa rasa fara sa se rumeneasca. Pe fundul cratitei se pune anghinarea in cerc, se adauga o ceasca de apa, se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit 12 minute. 5. Anghinarea si sucul se transfera intr-un vas de sticla rezistenta la foc. Se ia un castron si se bate iaurtul cu ouale si mult piper verde. Acest sos se toarna peste anghinare si se baga in cuptorul preincalzit la 1800 C. Se lasa in cuptor 30 de minute. 6.Se serveste fierbinte, presarata cu multa menta.
Anghinare umpluta cu sos de iaurt si menta (Aperitive cu brinza)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Anghinare umpluta cu sos de iaurt si menta

 
Anghinare umpluta cu sos de iaurt si menta
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Crema dubla de castraveti cu verdeata
Crema dubla de castraveti cu verdeata - Aperitive cu brinza
 
Carpaccio de branza
Carpaccio de branza - Aperitive cu brinza
 
Branza telemea in camasa de nuci
Branza telemea in camasa de nuci - Aperitive cu brinza
 
Crema de branza de vaci cu capsuni
Crema de branza de vaci cu capsuni - Aperitive cu brinza
 
Branza de soia (tofu) prajita
Branza de soia (tofu) prajita - Aperitive cu brinza
 
STIRI SI EVENIMENTE
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
CAMERA LUCIDA - O privire asupra Marelui Razboi prin bijuteria contemporana
Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) va găzdui, î...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017