Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu brinza   Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua - Aperitive cu brinza


Timp de preparare: 25 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 200 g cascaval 8 felii de branza topita 50 g sunca sau salam de sunca 100 g branza telemea 75 g ulei de palmier 1 lingurita faina 1-2 oua cateva fire de patrunjel cateva masline verzi/negre cateva rosii mici pentru decor 1/2 ardei gras rosu cimbru, piper Mod de preparare: Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul. Cand incepe sa fiarba adaugati telemeaua rasa si ouale, amestecati inca 10-15 secunde, apoi luati vasul de pe foc si continuati sa amestecati pana se incorporeaza bine ingredientele. (vezi video) Adaugati 25 g de sunca taiata cubulete foarte mici, verdeata tocata, cimbru si piper. Taiati cascavalul felii de 4-5 mm grosime si asezati pe un platou un rand de felii de cascaval, pasta de branza, doua felii de branza topita, din nou cascaval, pasta de branza, felii subtiri de sunca, pasta de branza, apoi imbracati totul in felii de branza topita. Garnisiti cu baghete subtiri de sunca, baghete de cascaval, masline, rosii, fasii de ardei gras, verdeata si ardei iuti taiati felii sau fasii (dupa preferinta). Se da la rece cel putin 30 minute. Puteti taia diferite forme: felii, cuburi, triunghiuri, garnisind fiecare portie. Pofta buna.
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua (Aperitive cu brinza)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

 
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Clatite cu patru feluri de branza
Clatite cu patru feluri de branza - Aperitive cu brinza
 
Ridichi umplute
Ridichi umplute - Aperitive cu brinza
 
Chiftelute de dovlecei cu brinza
Chiftelute de dovlecei cu brinza - Aperitive cu brinza
 
Crema de brinza de vaci
Crema de brinza de vaci - Aperitive cu brinza
 
Mamaliguta la cuptor
Mamaliguta la cuptor - Aperitive cu brinza
 
STIRI SI EVENIMENTE
Filarmonica “George Enescu”. Deschiderea stagiunii 2017-2018
Filarmonica “George Enescu “ anunță joi, 5 octombrie ora...
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
Terapie în trei, la Teatrul Rosu
Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de&h...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017