Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu brinza   Aperitiv cu Oua Pane
Aperitiv cu Oua Pane - Aperitive cu brinza


Timp de preparare: 30 min (complexitate redusa) Ingrediente: -4 oua fierte tari -1-2 linguri faina -1 ou crud -3 linguri pesmet -1 lingura cascaval ras -ulei pentru prajit Mod de preparare: Daca le aveti pe toate, in 10 minute puteti lua masa Se pun in castronase separate faina si pesmetul amestecat cu cascaval ras. Intr-un alt castronas se bate bine oul crud cu foarte putina apa rece. Se trec ouale fierte si curatate de coaja prin faina, ou batut si pesmet. Ca sa se formeze o crusta mai groasa peste ou, eu trec oul fiert prin ou batut, faina, ou batut, faina. Apoi reiau operatia cu pesmetul amestecat cu cascaval ras, adica trec oul fiert prin ou batut, pesmet, tot de 2 ori. La fiecare operatie ma asigur ca pe oul fiert s-a fixat bine, atat faina, cat si pesmetul. Intr-o cratita adinca si nu prea lata se incinge foarte, foarte bine uleiul si prajim oul Operatia aceasta dureaza aproximativ 1 min, atat cat sa se rumeneasca frumos. Se scot pe un servet absorbant Se servesc fie calde, fie reci, cu salata de cruditati si cu sos de verdeata. Poate constitui o cina pregatita rapid (max 10 min), un mic dejun sau un aperitiv la masa de pranz, sau de sarbatori, aniversari, etc. Pesmetul se poate inlocui cu fulgi de porumb sfarmati, bucati mai mari (nu maruntiti fin), sau in combinatie fulgi de porumb cu cascaval ras, sau susan cu pesmet, etc. Nu renuntati la sosul de verdeata care ii aduce un plus de savoare. sos de verdeata Se omogenizeaza: -sos de maioneza -verdeate tocata fin (patrunjel sau marar verde, ceapa verde) -condimente dupa gust
Aperitiv cu Oua Pane (Aperitive cu brinza)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Aperitiv cu Oua Pane

 
Aperitiv cu Oua Pane
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Tofu marinat la gratar
Tofu marinat la gratar - Aperitive cu brinza
 
Salata cu trei feluri de fasole si brinza Manchego
Salata cu trei feluri de fasole si brinza Manchego - Aperitive cu brin...
 
TACI SI-NGHITE
TACI SI-NGHITE - Aperitive cu brinza
 
Rosii si busuioc
Rosii si busuioc - Aperitive cu brinza
 
Lamai Amalfi la cuptor
Lamai Amalfi la cuptor - Aperitive cu brinza
 
STIRI SI EVENIMENTE
Filarmonica “George Enescu”. Deschiderea stagiunii 2017-2018
Filarmonica “George Enescu “ anunță joi, 5 octombrie ora...
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
Terapie în trei, la Teatrul Rosu
Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de&h...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017