Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu brinza   Aperitiv cu sunca si branza feta
Aperitiv cu sunca si branza feta - Aperitive cu brinza


Timp de preparare: 40 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 100 g branza feta (delis sau orice alta branza cremoasa, branza de vaci) 100 g sunca (de curcan, de Praga, etc.) 1 rosie 1 ceapa rosie 1 ceapa alba 1 ou fiert 4 cartofi potriviti cateva foi de salata verde 30 ml ulei (de masline) zeama de la o jumatate de lamaie 3 lingurite mustar 3 feliute de branza topita boia, cimbru, sare, piper Mod de preparare: Spalati cartofii, salata foaie cu foaie si rosia. Puneti cartofii la fiert in coaja intr-un litru de apa. Taiati rosia feliute si puneti-o pe un platou impreuna cu cateva frunze de salata verde, intregi si/sau tocate fasiute, asezati deasupra 1-2 feliute de branza topita sau sunca. Puneti intr-un blender ceapa alba taiata bucati mari, ceapa rosie din care pastrati cateva bucati mai colorate pentru decor, branza si sunca ramase, oul fiert, mustarul, uleiul, sare, piper, cimbru. Mixati 10-15 secunde si rasturnati totul intr-un castron. Dupa ce au fiert catofii, 20 minute, curatati-i, zdrobiti-i putin cu furculita, puneti-i in blender cu putina sare, piper si zeama de lamaie. Mixati 10 secunde si adaugati-i in castron. Condimentati cu putina boia, dregeti gustul de sare si piper, eventual puneti putina verdeata tocata. Omogenizati compozitia. Asezati pe platou gramajoare de 3-4 linguri de compozitie pe foile de salata, pe feliile de branza topita si sunca. Decorati cu fasiute de ceapa rosie, feliute de castravete acru, peperoni, etc. Eu am facut un soricel si niste flori. Restul de pasta puneti-l intr-un castronel. Pofta buna.
Aperitiv cu sunca si branza feta (Aperitive cu brinza)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Aperitiv cu sunca si branza feta

 
Aperitiv cu sunca si branza feta
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Salata Quatro Formaggi
Salata Quatro Formaggi - Aperitive cu brinza
 
Salata hering cu branza
Salata hering cu branza - Aperitive cu brinza
 
Aperitiv cald cu brinza telemea
Aperitiv cald cu brinza telemea - Aperitive cu brinza
 
Cas (de oaie) pane
Cas (de oaie) pane - Aperitive cu brinza
 
Cartofi noi cu brinza telemea si rosii
Cartofi noi cu brinza telemea si rosii - Aperitive cu brinza
 
STIRI SI EVENIMENTE
Filarmonica “George Enescu”. Deschiderea stagiunii 2017-2018
Filarmonica “George Enescu “ anunță joi, 5 octombrie ora...
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
Terapie în trei, la Teatrul Rosu
Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de&h...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017