Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aluaturi si Foietaje   Bile cu prune, capsuni sau caise
Bile cu prune, capsuni sau caise - Aluaturi si Foietaje


Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Papanasi - 12 prune, capsuni sau caise - 250 gr branza de vaci - 50 gr unt sau maragrina Rama - 1 lingura zahar - 50 gr gris - 1 lingurita esenta vanilie - 1 galbenus - 60 gr faina - 12 cubulete de zahar Pesmet - 100 gr pesmet - 50 gr unt sau margarina Rama - 2 linguri mac - 2 linguri zahar brun - 1 lingurita scortisoara Mod de preparare: 1. Se bate untul/margarina cu zaharul pana acesta se inmoaie. Se adauga grisul si branza si se framanta cu mana pana se omogenizeaza. Se adauga esenta, galbenusul si se amesteca pana la omogenizare. Se incorporeaza faina si se amesteca pana la obtinerea aluatului. Se da aluatul la frigider 10 minute. 2. Se pune o oala plina cu apa la fiert. 3. Intr-o tigaie se topeste untul/margarina, apoi se adauga pesmetul si macul si se prajeste la foc mediu, amestecand continuu pana pesmetul e usor prajit, aprox. 3 minute. Se adauga zaharul si scortisoara, se mai lasa 1 minut, apoi se ia de pe foc. 4. Se desfac prunele in doua pana la jumatate si se scoate samburele. In locul lui se pune cate 1 cubulet de zahar. 5. Pe masa de lucru presarata cu faina, se taie aluatul in 12 bucati egale, apoi fiecarei bucate i se da forma de bila. 6. Se aplatizeaza usor fiecare bila de aluat si se aseaza o caisa in centru, apoi se ridica marginile si se inchide aluatul in jurul prunei. Fiecarei bucati de aluat cu pruna i se da forma de bila din nou. 7. Se pun bilele in apa care fierbe si se lasa sa fiarba pana se ridica la suprafata. 8. Se scot bilele cu spumiera, se dau prin pesmet, apoi se servesc. :) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Bile cu prune, capsuni sau caise (Aluaturi si Foietaje)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Bile cu prune, capsuni sau caise

 
Bile cu prune, capsuni sau caise
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
PLACINTA CU VARZA
PLACINTA CU VARZA - Aluaturi si Foietaje
 
Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca
Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca - Aluaturi si Foietaje
 
Cremes
Cremes - Aluaturi si Foietaje
 
Paine cu dovleac
Paine cu dovleac - Aluaturi si Foietaje
 
Placinta cu cartofi (varza )
Placinta cu cartofi (varza ) - Aluaturi si Foietaje
 
STIRI SI EVENIMENTE
Filarmonica “George Enescu”. Deschiderea stagiunii 2017-2018
Filarmonica “George Enescu “ anunță joi, 5 octombrie ora...
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
Terapie în trei, la Teatrul Rosu
Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de&h...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017