Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aluaturi si Foietaje   Briose cu prune uscate si glazura de mac
Briose cu prune uscate si glazura de mac - Aluaturi si Foietaje


Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Pentru briose 200 gr faina 1 plic praf de copt 120 gr zahar coaja rasa de la 1 portocala un praf de sare 50 gr unt, topit apoi racit putin 1 ou 100 gr iaurt 12 prune uscate, fara samburi 100 ml rom Pentru glazura 100 gr mac 50 gr zahar 80 gr biscuiti simpli 100 gr iaurt Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180⁰C.Prunele se pun intr-un vas, se toarna peste acestea 100 ml rom, se acopera si se dau la cuptorul cu microunde la putere maxima 3 minute, apoi se scurg iar romul se pastreaza. Pentru briose, se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, coaja de portocala si sarea. Intr-un alt vas se amesteca untul cu oul, iaurtul si 100 ml rom pastrat.Ingredientele uscate se adauga la ingredientele lichide si se amesteca putin cu lingura, doar cat sa se umezeasca ingredientele uscate, fara a se transforma intr-un aluat omogen, astfel briosele vor creste frumos si vor ramane pufoase.Se imparte aluatul in forma si se da la copt 20-25 minute. Pentru glazura, se sfarama biscuitii.Se macina macul cu zaharul apoi se amesteca cu 50 gr biscuiti sframitati si iaurtul.Briosele coapte se ung cu glazura, se presara cu 30 gr biscuiti sframitati ramasi apoi se servesc. http://lauradfood.blogspot.com/
Briose cu prune uscate si glazura de mac (Aluaturi si Foietaje)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Briose cu prune uscate si glazura de mac

 
Briose cu prune uscate si glazura de mac
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Placinta cu foi subtiri si mere sau varza
Placinta cu foi subtiri si mere sau varza - Aluaturi si Foietaje
 
Cheesecake cu lamaie
Cheesecake cu lamaie - Aluaturi si Foietaje
 
Tort cu mac
Tort cu mac - Aluaturi si Foietaje
 
Briose cu mar si ciocolata
Briose cu mar si ciocolata - Aluaturi si Foietaje
 
Pasca sarata
Pasca sarata - Aluaturi si Foietaje
 
STIRI SI EVENIMENTE
Filarmonica “George Enescu”. Deschiderea stagiunii 2017-2018
Filarmonica “George Enescu “ anunță joi, 5 octombrie ora...
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
Terapie în trei, la Teatrul Rosu
Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de&h...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017