Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aluaturi si Foietaje   Briose de Paste
Briose de Paste - Aluaturi si Foietaje


Timp de preparare: 1 ora (complexitate medie) Ingrediente: Pentru aluat * 100 gr unt * 150 gr zahar brun * 1 plic zahar vanilat bourbon * 6 oua, separate * coaja rasa si zeama de la 1 portocala * 2 lingurite esenta de vanilie * 360 gr faina * 1 plic praf de copt * 100 gr migdale macinate * 260 gr cirese confiate, tocate marunt Pentru decor decor cu oua * 100 gr zahar pudra amestecat cu 1-2 linguri zeama de lamaie * bomboane in forma de ou briose-pui – cu frisca si nuca de cocos * 100 ml frisca lichida * 100 gr nuca de cocos, usor prajita * 3 migdale intregi * bomboane/jeleuri rosii briose-pui – cu branza si nuca de cocos * 500 gr quark sau alta branza cremoasa * 1 plic pudding de vanilie * 250 ml lapte * 200 gr zahar pudra * 1 plic finesse bourbon-vanilla aroma * 100 gr nuca de cocos, usor prajita * 3 migdale intregi * bomboane/jeleuri Mod de preparare: 1. Pentru aluat, se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se tapeteaza cu foi speciale 1-2 tavi de briose 2. Intr-un vas, se bate untul cu zaharul brun si zaharul vanilat bourbon.Se adauga galbenusurile, coaja rasa si zeama de portocala si esenta de vanilie si se amesteca.Intr-un vas se amesteca faina cu praful de copt si migdalele macinate apoi se inglobeaza in amestecul cu galbenusuri. Intr-un alt vas se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se inglobeaza in restul ingredientelor.Se inglobeaza si ciresele confiate apoi se imparte aluatul in tava.Se dau briosele la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit. 3. Pentru briosele cu oua, se ung briosele cu glazura obtinuta din zaharul pudra si zeama de lamaie apoi se aseaza deasupra fiecarei briose cate 3 bomboane. 4. Pentru briosele-pui cu frisca, se bate frisca pana cand se inatreste.Se desprind de pe briose foile in care s-au copt si se intorc invers.Se imbraca briosele in frisca batuta apoi se presara cu nuca de cocos.Pentru cioc, se aseaza o migdala iar din jeleuri/bomboane rosii se pun picioruse. 5. Pentru briosele-pui cu branza,se prepara pudding-ul cu 250 ml lapte conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se lasa sa se raceasca complet. Se bate apoi pudding-ul racit cu branza, zaharul pudra si esenta finesse bourbon-vanilla aroma. Se desprind de pe briose foile in care s-au copt si se intorc invers.Se imbraca briosele in crema de branza apoi se presara cu nuca de cocos.Pentru cioc, se aseaza o migdala iar din jeleuri/bomboane se pune creasta. http://lauradfood2.blogspot.com/
Briose de Paste (Aluaturi si Foietaje)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Briose de Paste

 
Briose de Paste
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal
Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal - Aluaturi si Foietaje
 
PANCAKES CU AFINE
PANCAKES CU AFINE - Aluaturi si Foietaje
 
\\\'\\\'Cartofi cu mazare si morcovi la cuptor\\\'\\\'
\\\'\\\'Cartofi cu mazare si morcovi la cuptor\\\'\\\' - Aluaturi si F...
 
Clatite cu Nutella
Clatite cu Nutella - Aluaturi si Foietaje
 
Blini, clatite rusesti
Blini, clatite rusesti - Aluaturi si Foietaje
 
STIRI SI EVENIMENTE
Filarmonica “George Enescu”. Deschiderea stagiunii 2017-2018
Filarmonica “George Enescu “ anunță joi, 5 octombrie ora...
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
Terapie în trei, la Teatrul Rosu
Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de&h...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017