Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Cafele si ceaiuri   CAPPUCCINO CU FRISCA
CAPPUCCINO CU FRISCA - Cafele si ceaiuri


Timp de preparare: 3 minute (complexitate redusa) Ingrediente: - un pliculet de cappuccino - zahar - frisca Mod de preparare: Se adauga apa fierbinte peste cappuccino, se adauga zahar dupa gust si se pune frisca pe deasupra.
CAPPUCCINO CU FRISCA (Cafele si ceaiuri)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

CAPPUCCINO CU FRISCA

 
CAPPUCCINO CU FRISCA
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Cafea calypso
Cafea calypso - Cafele si ceaiuri
 
Cafea irlandeza
Cafea irlandeza - Cafele si ceaiuri
 
Lapte cu banane si miere
Lapte cu banane si miere - Cafele si ceaiuri
 
CEAI DULCE
CEAI DULCE - Cafele si ceaiuri
 
ceai de musetel
ceai de musetel - Cafele si ceaiuri
 
STIRI SI EVENIMENTE
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
CAMERA LUCIDA - O privire asupra Marelui Razboi prin bijuteria contemporana
Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) va găzdui, î...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017