Find us on Google+
Inscriere Contact Bucharest-guide RSS RSS English
Membri
Data de azi:  02.09.2014 Ai uitat parola?
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck


Miniprix
Acasa   Retete culinare   Aperitive cu carne   CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR
CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR - Aperitive cu carne


Mai multe detalii despre:
Timp de preparare: 2 ore (complexitate redusa) Ingrediente: 1 kg carne tocata (puteti folosi numai carne din porc,carne tocata amestec porc si vita, carne de pasare) 2-3 cepe usturoi dupa gust 1 cartof potrivit 1 morcov potrivit 1 felie paine 2-3 legaturi marar 2 oua sare,piper,cimbru,tarhon faina ulei apa minerala Mod de preparare: Asezati carnea tocata intr-un lighenus,adaugati ceapa tocata,usturoiul zdrobit,verdeata tocata,painea inmuiata,stoarsa si faramitata,cartoful,morcovul. Cartoful si morcovul se pot pregati in doua variante.Ambele sunt bune,dau un gust grozav si chiftelele ies fragede si pufoase.Se pot fierbe putin si sa se paseze bine ca un piure sau sa se toace prin masina de tocat carne,la blender sau prin razatoare si sa se adauge in compozitie. Eu mai mult folosesc varianta ca toate legumele folosite sa fie in starea lor naturala, crude.Le pasez pe toate la robot. Se amesteca toate ingredientele,se potriveste de sare,piper,cimbru,tarhon,se adauga ouale pentru legarea compozitiei si la sfarsit se adauga 1-2 linguri de ulei si putina apa minerala. Se lasa la rece cel putin o ora,dupa care se ia din compozitie cu o lingura si se fac bile,se trec prin faina si se aseaza pe un platou sau o tava,este mai usor la prajire,castigati timp.Apoi,fiecarei bile i se da forma dorita si se prajesc in ulei incins la foc potrivit.Dupa prajire le asezati pe hartie absorbanta pentru eliminarea surplusului de grasime. Daca optati pentru varianta dietetica pentru chiftelute,le puteti coace la cuptor intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline sau le asezati in tava pe o hartie de copt unsa in prealabil cu ulei de masline.Se introduc la cuptor si se vor coace frumos pe ambele parti.Ies la fel de gustoase ca si chiftelutele prajite in ulei.
CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR (Aperitive cu carne)
Bucharest-Guide.ro
 
Adauga un comentariu
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu
Acest formular este pentru comentarii referitoare la servicii si NU este destinat contactarii companiilor listate pe www.bucharest-guide.ro



Introduceti codul din imagine:

CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR

 
CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Rulouri cu sunca
Rulouri cu sunca - Aperitive cu carne
 
Paine umpluta (provensala)
Paine umpluta (provensala) - Aperitive cu carne
 
Clatite cu pere, branza si slaninuta
Clatite cu pere, branza si slaninuta - Aperitive cu carne
 
Snitele de telina
Snitele de telina - Aperitive cu carne
 
Budinca clasica de macaroane
Budinca clasica de macaroane - Aperitive cu carne
 
STIRI SI EVENIMENTE
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
 
Euroweb
Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2014