Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu carne   CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR
CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR - Aperitive cu carne


Timp de preparare: 2 ore (complexitate redusa) Ingrediente: 1 kg carne tocata (puteti folosi numai carne din porc,carne tocata amestec porc si vita, carne de pasare) 2-3 cepe usturoi dupa gust 1 cartof potrivit 1 morcov potrivit 1 felie paine 2-3 legaturi marar 2 oua sare,piper,cimbru,tarhon faina ulei apa minerala Mod de preparare: Asezati carnea tocata intr-un lighenus,adaugati ceapa tocata,usturoiul zdrobit,verdeata tocata,painea inmuiata,stoarsa si faramitata,cartoful,morcovul. Cartoful si morcovul se pot pregati in doua variante.Ambele sunt bune,dau un gust grozav si chiftelele ies fragede si pufoase.Se pot fierbe putin si sa se paseze bine ca un piure sau sa se toace prin masina de tocat carne,la blender sau prin razatoare si sa se adauge in compozitie. Eu mai mult folosesc varianta ca toate legumele folosite sa fie in starea lor naturala, crude.Le pasez pe toate la robot. Se amesteca toate ingredientele,se potriveste de sare,piper,cimbru,tarhon,se adauga ouale pentru legarea compozitiei si la sfarsit se adauga 1-2 linguri de ulei si putina apa minerala. Se lasa la rece cel putin o ora,dupa care se ia din compozitie cu o lingura si se fac bile,se trec prin faina si se aseaza pe un platou sau o tava,este mai usor la prajire,castigati timp.Apoi,fiecarei bile i se da forma dorita si se prajesc in ulei incins la foc potrivit.Dupa prajire le asezati pe hartie absorbanta pentru eliminarea surplusului de grasime. Daca optati pentru varianta dietetica pentru chiftelute,le puteti coace la cuptor intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline sau le asezati in tava pe o hartie de copt unsa in prealabil cu ulei de masline.Se introduc la cuptor si se vor coace frumos pe ambele parti.Ies la fel de gustoase ca si chiftelutele prajite in ulei.
CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR (Aperitive cu carne)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR

 
CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Rulouri de sunca cu salata a la rouse
Rulouri de sunca cu salata a la rouse - Aperitive cu carne
 
Creier pane
Creier pane - Aperitive cu carne
 
aperitiv de primavara
aperitiv de primavara - Aperitive cu carne
 
Ciuperci umplute cu pateu de pasare
Ciuperci umplute cu pateu de pasare - Aperitive cu carne
 
Rulada marmorata din piept de pui
Rulada marmorata din piept de pui - Aperitive cu carne
 
STIRI SI EVENIMENTE
Queens of Händel in Vara Magica la Ateneul Roman
Festivalul Internaţional “Vara Magică” ediția a VI-a co...
Detinutii evadeaza in lectura - O campanie sustinuta de Radio Romania Cultu
Radio Romania Cultural sustine proiectul Audioteca seherezadei, initia...
UNDERCLOUD implineste 10 ani
Se implinesc 10 ani de cand UNDERCLOUD, primul festival de teatru inde...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017