Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu carne   CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR
CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR - Aperitive cu carne


Timp de preparare: 2 ore (complexitate redusa) Ingrediente: 1 kg carne tocata (puteti folosi numai carne din porc,carne tocata amestec porc si vita, carne de pasare) 2-3 cepe usturoi dupa gust 1 cartof potrivit 1 morcov potrivit 1 felie paine 2-3 legaturi marar 2 oua sare,piper,cimbru,tarhon faina ulei apa minerala Mod de preparare: Asezati carnea tocata intr-un lighenus,adaugati ceapa tocata,usturoiul zdrobit,verdeata tocata,painea inmuiata,stoarsa si faramitata,cartoful,morcovul. Cartoful si morcovul se pot pregati in doua variante.Ambele sunt bune,dau un gust grozav si chiftelele ies fragede si pufoase.Se pot fierbe putin si sa se paseze bine ca un piure sau sa se toace prin masina de tocat carne,la blender sau prin razatoare si sa se adauge in compozitie. Eu mai mult folosesc varianta ca toate legumele folosite sa fie in starea lor naturala, crude.Le pasez pe toate la robot. Se amesteca toate ingredientele,se potriveste de sare,piper,cimbru,tarhon,se adauga ouale pentru legarea compozitiei si la sfarsit se adauga 1-2 linguri de ulei si putina apa minerala. Se lasa la rece cel putin o ora,dupa care se ia din compozitie cu o lingura si se fac bile,se trec prin faina si se aseaza pe un platou sau o tava,este mai usor la prajire,castigati timp.Apoi,fiecarei bile i se da forma dorita si se prajesc in ulei incins la foc potrivit.Dupa prajire le asezati pe hartie absorbanta pentru eliminarea surplusului de grasime. Daca optati pentru varianta dietetica pentru chiftelute,le puteti coace la cuptor intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline sau le asezati in tava pe o hartie de copt unsa in prealabil cu ulei de masline.Se introduc la cuptor si se vor coace frumos pe ambele parti.Ies la fel de gustoase ca si chiftelutele prajite in ulei.
CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR (Aperitive cu carne)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR

 
CHIFTELE DIN CARNE PRAJITE SAU COAPTE LA CUPTOR
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Chec de ciuperci
Chec de ciuperci - Aperitive cu carne
 
Cordon Bleu de pui cu spanac
Cordon Bleu de pui cu spanac - Aperitive cu carne
 
Aperitiv cu Sunculita si Cascaval
Aperitiv cu Sunculita si Cascaval - Aperitive cu carne
 
Creier de porc pane
Creier de porc pane - Aperitive cu carne
 
Cartofi umpluti cu creier
Cartofi umpluti cu creier - Aperitive cu carne
 
STIRI SI EVENIMENTE
Program 27 martie - 2 aprilie 2017 la Filarmonica "George Enescu"
Săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2017 la Filarmonica „Geo...
Hrana sanatoasa in atmosfera armonioasa
Primavara a intrat cu mare bucurie in sufletele noastre. Luna femeilor...
8 Sfaturi practice pentru performanta cartii de vizita
O carte de vizita buna nu va putea fi inlocuita de catre niciunul dint...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017