Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Borsuri si Ciorbe   Ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare - Borsuri si Ciorbe


Timp de preparare: 1 ora si 45 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 1 kg carne de pui tocata. 5 morcovi. 2 ardei capia rosii. 2 radacini de pastarnac. 300 gr varza alba tocata. 1 ceasca de orez(spalat). 2 oua(pentru carnea de perisoare). 3 oua(pentru dres ciorbica la urma). 2 linguri de ulei din seminte de struguri. 1 legatura de patrunjel verde proaspat. 1 litru bors. 1 litru suc de rosii. 1 cutie rosii Pomodorre(rosii tocate in suc de rosii). vegeta bio de la plafar,sare, piper roz proaspat macinat, tarhon uscat,menta uscata(fiecare pune ce condimente doreste). Mod de preparare: Punem intr-o oala de 6 kg cu apa deja care a dat in clocot la fiert zarzavatul curatat si spalat,pe care il vom taia in ce forma dorim.Dupa ce am fiert zarzavatul,punem perisoarele pe care le-am pregatit in prealabil.Eu personal dau perisoarele prin faina,multa lume nu le da.Carnea tocata de pui se amesteca cu 2 oua,sare,vegeta(vegeta cumparata de la plafar nu contine sare), piper,tarhon uscat si orezul spalat si scurs de apa.Dupa ce am facut perisoarele si le-am dat prin faina,le punem pe un tocator si asteptam sa fiarba legumele si apoi punem perisoarele pe care le vom fierbe si pe ele cel putin 30 minute, la foc domol.Carnea de pui fierbe foarte repede.Separat vom fierbe si borsul ca sa fie gata pentru cand il vom pune in ciorba.Cu 15 minute inainte sa inchidem focul la ciorba vom pune si cutia de rosii in bulion,dar pe care am incalzit-o intr-o alta craticioara.Cu 10 minute inainte sa inchidem focul la ciorba vom pune si borsul care este deja dat in fiert, in alta craticioara.Asezonam cu condimentele care ne plac.La sfarsit punem o legatura de patrunjel tocat marunt si 1 litru de suc de rosii deja incalzit, cu cele 2 linguri de ulei si mai lasam sa dea in cateva clocote.Batem 3 oua intr-o farfurie si cand s-a mai racorit un pic ciorba punem si ouale la ciorba.Este o ciorba foarte buna.Pofta buna !!!
Ciorba de perisoare (Borsuri si Ciorbe)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Ciorba de perisoare

 
Ciorba de perisoare
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Ciorba de fasole cu sfecla rosie
Ciorba de fasole cu sfecla rosie - Borsuri si Ciorbe
 
Bors de sfecla
Bors de sfecla - Borsuri si Ciorbe
 
bors de peste dobrogean
bors de peste dobrogean - Borsuri si Ciorbe
 
CIORBA DE SALATA VERDE
CIORBA DE SALATA VERDE - Borsuri si Ciorbe
 
Bors de loboda
Bors de loboda - Borsuri si Ciorbe
 
STIRI SI EVENIMENTE
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
CAMERA LUCIDA - O privire asupra Marelui Razboi prin bijuteria contemporana
Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) va găzdui, î...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017