Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Borsuri si Ciorbe   Ciorba din dovlecei umpluti.
Ciorba din dovlecei umpluti. - Borsuri si Ciorbe


Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate medie) Ingrediente: Pt.10 portii: 10 dovlecei mici,sau 5 mari. Carne tocata amestec 0,300kg 1 os de vita Orez 0,200kg Faina de grau 0,100kg Ardei gras 0,200kg Morcovi 0,200 Telina 0,200kg Patrunjel radacina 0,100 Ceapa 0,400kg patrunjel si marar 2 legaturi Leustean 1 legatura Cimbru 1 legatura Bulion de rosii 0,100kg Smantana 0,150kg Rosii proaspete 0,200kg Bors de putina 1 L Ulei 0,050 L Oua 2 buc Sare,piper Mod de preparare: Pregatire: Osul se opareste si se curata. Dovleceii se spala si se curata de coaja,se taie capetele si se transeaza in 20 de bucati cei mici si 10bucati cei mari.Se pot lasa intregi daca considerati ca puteti sa-i scobiti,fara sa-i rupeti.Dupa scobire,miezul se toaca. Toate legumele se spala si se curata. Verdeata se spala si se toaca. Rosiile se toaca cuburi mici. Borsul se fierbe cu leusteanul tocat. Preparare: Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,in el se pune o ceapa tocata,un morcov ras fin,o bucatica de telina rasa,orezul si se mesteca continuu.Dupa 7-8 min se stinge cu putina apa sau supa.Se adauga 1/2 din bulion,cateva cuburi de rosii si 1/2 din verdeata tocata.Amestecati cu carnea tocata,si scuturati crenguta de cimbru in tocatura.Amestecati in compozitie un ou,sarati si piparati.Umpleti dovleceii cu aceasta compozitie si dati capetele dovleceilor prin faina sa nu se desfaca la fiert.Asezati dovleceii intr-o cratita larga,aoperiti cu apa si lasati la foc mic.Intr-o oala,puneti legumele taiate cubulete(morcovi,telina,ceapa,ardei gras,rosii si capete de dovlecei si patrunjel radacina)Fierbeti impreuna cu osul spumand continuu.adaugati borsul,rosiile tocate,crenguta de cimbru,verdeata ramasa si bulionulCand dovleceii au fiert pe jumatate transferatii in ciorba,impreuna cu supa in care au fiert.Lasati la foc f.f. mic si acoperita ciorba. In acest timp,oul care v-a ramas il bateti cu smantana si faina ramasa.Adaugati in acest amestec doua,trei polonice de ciorba fierbinte si bateti bine cu un tel. Puneti amestecul in ciorba si mestecati incet,apoi acoperiti si lasati 5 min. la foc foarte mic. Servire: Se asaza in farfurie dovlecelul,peste care se pune ciorba si se serveste fierbinte.
Ciorba din dovlecei umpluti. (Borsuri si Ciorbe)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Ciorba din dovlecei umpluti.

 
Ciorba din dovlecei umpluti.
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Ciorba de potroace
Ciorba de potroace - Borsuri si Ciorbe
 
Ciorbita de burta
Ciorbita de burta - Borsuri si Ciorbe
 
Ciorbita de vacuta cu legume
Ciorbita de vacuta cu legume - Borsuri si Ciorbe
 
Ciorba de iepure
Ciorba de iepure - Borsuri si Ciorbe
 
CIORBA DE ZARZAVAT
CIORBA DE ZARZAVAT - Borsuri si Ciorbe
 
STIRI SI EVENIMENTE
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
CAMERA LUCIDA - O privire asupra Marelui Razboi prin bijuteria contemporana
Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) va găzdui, î...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017