Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Dulciuri diverse   Glazura la rece
Glazura la rece - Dulciuri diverse


Timp de preparare: 15 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 200 g de zahar praf 2 linguri de cacao 3-4 linguri de apa fierbinte 1 lingura de ulei 1 lingurita de otet Mod de preparare: Se freaca zaharul praf cu cacaua sa nu aiba cocoloase. Se adauga apa, uleiul si otetul si se amesteca bine. Se toarna peste prajitura si se intinde rapid cu un cutit cu lama lata. Atassez o poza cu glazura pusa peste un tort.
Glazura la rece (Dulciuri diverse)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Glazura la rece

 
Glazura la rece
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Placinta cu visine si ciocolata
Placinta cu visine si ciocolata - Dulciuri diverse
 
Tarta cu mere caramelizate
Tarta cu mere caramelizate - Dulciuri diverse
 
Savarine
Savarine - Dulciuri diverse
 
Gogosele de salcam
Gogosele de salcam - Dulciuri diverse
 
Pasca cu branza
Pasca cu branza - Dulciuri diverse
 
STIRI SI EVENIMENTE
Aspiratorul cu spalare, aparatul electrocasnic care eficientizeaza curatare
Daca doresti sa usurezi si sa eficientizezi procesul de curatare a loc...
Cum previn lasarea pielii - sfaturi si consideratii
Pielea lasata este o problema cu care foarte multe persoane se confrun...
Placa pentru indreptat parul, accesoriu tot mai apreciat de femeile moderne
Placa de par nu mai este de mult un accesoriu greu de achizitonat sau ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017