Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Dulciuri diverse   Glazura la rece
Glazura la rece - Dulciuri diverse


Timp de preparare: 15 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 200 g de zahar praf 2 linguri de cacao 3-4 linguri de apa fierbinte 1 lingura de ulei 1 lingurita de otet Mod de preparare: Se freaca zaharul praf cu cacaua sa nu aiba cocoloase. Se adauga apa, uleiul si otetul si se amesteca bine. Se toarna peste prajitura si se intinde rapid cu un cutit cu lama lata. Atassez o poza cu glazura pusa peste un tort.
Glazura la rece (Dulciuri diverse)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Glazura la rece

 
Glazura la rece
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Rulada cu piersici
Rulada cu piersici - Dulciuri diverse
 
Placinta cu visine si ciocolata
Placinta cu visine si ciocolata - Dulciuri diverse
 
Tarta cu mere caramelizate
Tarta cu mere caramelizate - Dulciuri diverse
 
Savarine
Savarine - Dulciuri diverse
 
Gogosele de salcam
Gogosele de salcam - Dulciuri diverse
 
STIRI SI EVENIMENTE
Program 27 martie - 2 aprilie 2017 la Filarmonica "George Enescu"
Săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2017 la Filarmonica „Geo...
Hrana sanatoasa in atmosfera armonioasa
Primavara a intrat cu mare bucurie in sufletele noastre. Luna femeilor...
8 Sfaturi practice pentru performanta cartii de vizita
O carte de vizita buna nu va putea fi inlocuita de catre niciunul dint...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017