Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Dulciuri diverse   Glazura la rece
Glazura la rece - Dulciuri diverse


Mai multe detalii despre:
Timp de preparare: 15 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 200 g de zahar praf 2 linguri de cacao 3-4 linguri de apa fierbinte 1 lingura de ulei 1 lingurita de otet Mod de preparare: Se freaca zaharul praf cu cacaua sa nu aiba cocoloase. Se adauga apa, uleiul si otetul si se amesteca bine. Se toarna peste prajitura si se intinde rapid cu un cutit cu lama lata. Atassez o poza cu glazura pusa peste un tort.
Glazura la rece (Dulciuri diverse)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Glazura la rece

 
Glazura la rece
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Negrese
Negrese - Dulciuri diverse
 
Prajitura cu cacao si cafea
Prajitura cu cacao si cafea - Dulciuri diverse
 
prajitura cu dulceata si nuci cu aluat fraged
prajitura cu dulceata si nuci cu aluat fraged - Dulciuri diverse
 
Tiramisu La Pahar
Tiramisu La Pahar - Dulciuri diverse
 
Mere coapte cu prune uscate, visine, ciocolata si nuga
Mere coapte cu prune uscate, visine, ciocolata si nuga - Dulciuri dive...
 
STIRI SI EVENIMENTE
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten

 

Carti noi



Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2016