Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Dulciuri diverse   Glazura la rece
Glazura la rece - Dulciuri diverse


Timp de preparare: 15 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 200 g de zahar praf 2 linguri de cacao 3-4 linguri de apa fierbinte 1 lingura de ulei 1 lingurita de otet Mod de preparare: Se freaca zaharul praf cu cacaua sa nu aiba cocoloase. Se adauga apa, uleiul si otetul si se amesteca bine. Se toarna peste prajitura si se intinde rapid cu un cutit cu lama lata. Atassez o poza cu glazura pusa peste un tort.
Glazura la rece (Dulciuri diverse)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Glazura la rece

 
Glazura la rece
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Fursecuri cu cocus
Fursecuri cu cocus - Dulciuri diverse
 
Tiramisu
Tiramisu - Dulciuri diverse
 
Tarta cu fructe si budinca
Tarta cu fructe si budinca - Dulciuri diverse
 
Unt de alune de padure
Unt de alune de padure - Dulciuri diverse
 
Cherry jam Muffins
Cherry jam Muffins - Dulciuri diverse
 
STIRI SI EVENIMENTE
Cum alegem gelul pentru masajul nuru
Daca vrei sa ii faci partenerului un masaj intim trebuie sa folosesti ...
De ce sa alegem o firma de contabilitate
Suntem convinsi ca fiecare roman si-a pus problema, cel putin odata in...
Stiti ce este masajul Vichy?
Folosim adesea dusul, mai ales vara, in perioada caniculara, pentru a ...
Concertele-eveniment "Parsifal", de Richard Wagner
Se pun în vânzare abonamentele și biletele la concertele-...
DADAnoNON un scenariu de Ilinca Stihi cu texte de Tristan Tzara, Antonin Artaud, V.I.Lenin
Marţi, 11 octombrie, ora 21.00 - DADAnoNON   Producţie a...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten

 

Carti noi



Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2016