Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Dulciuri diverse   Glazura la rece
Glazura la rece - Dulciuri diverse


Timp de preparare: 15 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 200 g de zahar praf 2 linguri de cacao 3-4 linguri de apa fierbinte 1 lingura de ulei 1 lingurita de otet Mod de preparare: Se freaca zaharul praf cu cacaua sa nu aiba cocoloase. Se adauga apa, uleiul si otetul si se amesteca bine. Se toarna peste prajitura si se intinde rapid cu un cutit cu lama lata. Atassez o poza cu glazura pusa peste un tort.
Glazura la rece (Dulciuri diverse)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Glazura la rece

 
Glazura la rece
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Sufleul de caise
Sufleul de caise - Dulciuri diverse
 
Sufleu de brinza
Sufleu de brinza - Dulciuri diverse
 
Cupa siciliana
Cupa siciliana - Dulciuri diverse
 
Clagoitis
Clagoitis - Dulciuri diverse
 
Jeleu
Jeleu - Dulciuri diverse
 
STIRI SI EVENIMENTE
Cat de bine este sa mergi in vacanta cu animalul de companie?
Cu totii iubim vacantele. Fie ca sunt vacante in tara sau in strainata...
Adevar si post-adevar. De ce conteaza cu adevarat gandirea critica
Conferințele Ateneului Român „Adevăr și post-adevăr. ...
Cauti un job in Bucuresti care sa iti ofere stabilitate financiara in anul
Anul 2017 a debutat cu o evoluție a job-urilor ce oferă stabilitate ...
CONCERT: Violonistul Aron Cavassi și pianista Daria Tudor
Violonistul Aron Cavassi și pianista Daria Tudor, pentru prima oară ...
Concertmaistrul Filarmonicii din Viena pe scenele din Romania
Concertmaistrul Filarmonicii din Viena, Volkhard Steude, poate fi din ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017