Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu oua   OCHIURI CU CEAPA
OCHIURI CU CEAPA - Aperitive cu oua


Timp de preparare: 10-12 minu (complexitate redusa) Ingrediente: 6 oua, 2 cepe mijlocii, 2 linguri cascaval ras, 1 lingura unt, sare, piper. Mod de preparare: Se incinge untul intro tigaie, se presara ceapa taiata felii subtiri, acoperim tigaia cu un capac si se tine cam 5 minute la foc potrivit. Se ridica capacul, se sparg ouale peste ceapa, unul langa altul, se presara cu cascaval ras, se acopera din nou si se lasa la foc iute 5 minute. La gata se sareaza si se pipereaza. Este un mic dejun consistent, rapid de realizat, bun pt 2-3 persoane.
OCHIURI CU CEAPA (Aperitive cu oua)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

OCHIURI CU CEAPA

 
OCHIURI CU CEAPA
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Chifle cu ou
Chifle cu ou - Aperitive cu oua
 
Oua rascoapte cu sos picant
Oua rascoapte cu sos picant - Aperitive cu oua
 
Ochi romanesc cu sos de brinza
Ochi romanesc cu sos de brinza - Aperitive cu oua
 
Omleta cu sunca
Omleta cu sunca - Aperitive cu oua
 
Omleta cu slanina
Omleta cu slanina - Aperitive cu oua
 
STIRI SI EVENIMENTE
Aspiratorul cu spalare, aparatul electrocasnic care eficientizeaza curatare
Daca doresti sa usurezi si sa eficientizezi procesul de curatare a loc...
Cum previn lasarea pielii - sfaturi si consideratii
Pielea lasata este o problema cu care foarte multe persoane se confrun...
Placa pentru indreptat parul, accesoriu tot mai apreciat de femeile moderne
Placa de par nu mai este de mult un accesoriu greu de achizitonat sau ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017