Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu brinza   Prepararea cascavalului
Prepararea cascavalului - Aperitive cu brinza


Mai multe detalii despre:
Timp de preparare: 7 zile (complexitate ridicata) Ingrediente: lapte proaspat (aprox 10 l) cheag Mod de preparare: Se incalzeste putin laptele, se adauga 2-3 linguri de cheag si se asteapta ca laptele sa se coaguleze. Se aduna casul, se pune intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Casul obtinut se tine la dospit cam 2 zile, pana face niste gaurele. Se fierbe apoi apa intr-un vas, casul se taie felii si se scufunda in apa fiarta, pana se inmoaie ca o guma. Se aseaza apoi intr-o forma speciala, se modeleaza cu o lingura si se lasa in forma pana se raceste. Se pune apoi in sare, se lasa cam o zi, dupa care se scoate si se lasa la scurs. Cand este foarte bine scurs (se tine cam 3-4 zile intr-o camera racoroasa, atarnat) cascavalul se afuma in afumatori speciale. Este o reteta din zona Vrancei, cascavalul este foarte gustos.
Prepararea cascavalului (Aperitive cu brinza)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Prepararea cascavalului

 
Prepararea cascavalului
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Conopida cu branza
Conopida cu branza - Aperitive cu brinza
 
Aperitiv oua in forma briosa
Aperitiv oua in forma briosa - Aperitive cu brinza
 
Veggie Pizza Dip
Veggie Pizza Dip - Aperitive cu brinza
 
Batoane cu brinza
Batoane cu brinza - Aperitive cu brinza
 
Branza feta marinata
Branza feta marinata - Aperitive cu brinza
 
STIRI SI EVENIMENTE
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten

 

Carti noi



Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2016