Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Retete culinare   Aperitive cu peste   Sushi din regiunea Chianti
Sushi din regiunea Chianti - Aperitive cu peste


Timp de preparare: 15 min (complexitate redusa) Ingrediente: 500 g carne de vita – partea de la coada, de cea mai buna calitate sare marinata si piper negru proaspat macinat 1 ardei iute mic, uscat, faramitat coaja rasa de la o portocala o legatura mica de maghiran dulce, proaspat, sau ceva mai putin oregano proaspat, curatat zeama de la o lamaie ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Carnea de vita n-ar trebui sa aiba deloc tendoane, dar daca totusi are, inlaturati-le cu un cutit; taiati carnea intai felii si apoi bucatele mici. Acum e momentul sa-i dati bataie! Un batator de carne este ideal sau, daca nu aveti asa ceva, folositi un obiect mic si greu. Bateti-o timp de cateva minute, pana cand incepe sa semene putin cu carnea tocata. in acest moment am observat ca Dario presara carnea cu un praf de sare si piper, ardeiul iute, jumatate din coaja rasa de portocala si cea mai mare parte din maghiran. Apoi o mai batea inca un minut, ca sa absoarba aromele. In continuare o mai toca vreo 10 secunde, amestecand-o bine si tragand-o din margini spre mijloc, o gusta ca sa verifice daca e bine condimentata si o transfera pe un alt platou. Dupa ce intindeti carnea pe intregul platou, stoarceti deasupra zeama de lamaie si turnati niste ulei de masline extravirgin. Inainte de servire, presarati-o cu restul frunzelor de maghiran si cu coaja de portocala ramasa; mancati-o cu bruschette cu ajutorul unor betisoare.
Sushi din regiunea Chianti (Aperitive cu peste)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii

Nu exista nici un comentariu introdus.

Adauga comentariu

Sushi din regiunea Chianti

 
Sushi din regiunea Chianti
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Manson de Pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar
Manson de Pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la g...
 
Surpriza din Vulcanul Arenal
Surpriza din Vulcanul Arenal - Aperitive cu peste
 
Pasta de peste
Pasta de peste - Aperitive cu peste
 
Rulouri cu peste
Rulouri cu peste - Aperitive cu peste
 
Peste crocant cu marar
Peste crocant cu marar - Aperitive cu peste
 
STIRI SI EVENIMENTE
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
CAMERA LUCIDA - O privire asupra Marelui Razboi prin bijuteria contemporana
Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) va găzdui, î...
5 sfaturi de urmat inainte sa vinzi un imobil
Expertii de la agentii imobiliare de top au realizat anul acesta o ser...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017